
Ingrediente
- 1,5 kg Roșii
- 300 g Brânză cheddar
- 120 g Jambon
- 100 g Paste tagliolini
- Ulei de măsline extravirgin după gust
- Usturoi după gust
- 3 buc Cepe
- 30 g Busuioc proaspăt
- 40 g Usturoi

Cum preparăm rețeta ?
Roșiile se crestează și se opăresc.
Se curată de coajă și se dau la cuptorul încins la 200ᵒC timp de 15 minute. Într-o oală se călesc ceapă și usturoiul în ulei de măsline, se adaugă busuiocul și roșiile coapte. Se lasă la fiert până obținem supă de roșii. Se adaugă o lingură de zahăr pentru a tăia din aciditate, apoi se pune în blender, se mixează și apoi se strecoară. Se rup și se fierb tagliolini separat. Cele 3 tipuri de Cheddar se râd și se amestecă împreună cu jamon tăiat julienne subțire. Se pun tagliolini fierți într-un bol termorezistent, apoi se pune supă și se presară deasupra cașcavalul râs cu jamon și se gratinează la cuptor până când se rumenește cașcavalul. Se servește fierbinte și se garniseste cu ulei de măsline aromat cu usturoi.