Gustul nu se uită niciodată!

m

Anul 1296

Georgescu este sinonim cu creativitate, pasiune si curaj.

Oricine poarta acest nume provine dintr-o familie de oameni de succes.

Persoanele pe nume Georgescu sunt cunoscute pentru

creativiteatea de care dau dovada.

Despre noi

Platforma mea este o invitație adresată celor care se bucură de orice gust.
Cu ajutorul unor oameni pricepuți și competenți (din ce în ce mai puțini în ziua de azi) îmi doresc să aduc în casele voastre un gust corect și bun al unor sortimente pe care le apreciați.

Toate sunt degustate de mine, pentru că prietenii mei mă consideră și gurmand și gourmet în aceeași măsură. Și am luat-o de bună, pentru că la spritzurile pe care le-am făcut alături de ei, farfuriile au rămas goale.

Este una dintre senzațiile cele mai plăcute,că prietenul tău să aștepte cu nerăbdare să mănânce la tine și cu tine (old school) și să cinstească x pahare de palincă sau vin și a două zi să nu tropăie pisica pe covor.

Cred că neaosia a devenit din păcate un lux. Să pui slănină bine afumată lângă puțin usturoi și pâine prăjită,mie mi se pare un gust fabulos (deja îmi plouă-n gură).
Și gusturile care acum par rudimentare pentru că nu au sos de nu știu care și reducție de nu știu ce întotdeauna vor rămâne tot pe locul 1.

Așa cum amintirile despre copilărie,adolescență sau studenție sunt mereu vii și ocupă un loc special,sigur printre ele există și gustul natural a ceea ce însemna mâncarea bunicii,sandwichul mamei sau vinul tatei.

Pentru că amintirea gustului nu se uită niciodată!